דובי זכאידובי זכאידובי זכאידובי זכאי
  • על אודות
  • רכב
  • מקום
  • איור
  • כל הכתבות
✕
אילת/ ללכת על המים
29 באוגוסט 2019
תערוכה/ דרך חוד העיפרון
2 בספטמבר 2019
פורסם על ידי דובי זכאי ב- 30 באוגוסט 2019
קטגוריות
  • מקום אישי
תגיות
  • איור
  • אין הקפדן מלמד
  • זיכרון

זיכרון/ אין הקפדן מלמד

כמובן איני זוכר לאיזה חלק של העיתון, (ידיעות אחרונות), הכנתי את האיור הזה. אבל אני זוכר היטב שאחרי שהכנתי אותו, מיהרתי להעביר אותו למחלקת הסריקה, לסרוק ולשבץ אותו בעמוד לפני ההדפסה. ברגע שאני מעיף מבט אחרון באיור עלה בי זיכרון כואב. הימים ימי לימודיי, (הלא מאושרים), שיעור באנגלית. המורה אדם גדול, לא נחמד, (אלי במיוחד), אנחנו בכיתה, המורה עובר בין התלמידים בודק את השיעורים במחברות התלמידים, מעניק מילים טובות לחביביו. שהגיע אלי הספיק לו מבט אחד במחברת לראות שלא הבנתי כלום, את השיעורים אמנם הכנתי אבל אתם יודעים … לא משהו, יכולתי לכתוב את הציון השלילי במחברתי גם בלי עזרתו.

המורה עם כל הגודל התכופף אלי, כמעט נשקנו אף אל אף וסינן במבטא האוקספורדי המהוקצע, משפט שמאוד הכאיב ונצרב לי כזיכרון: "אין לך מה לעשות בכיתה הזו, אתה מוריד את הרמה של כל הכיתה."

הרבה מהמורים שהיו לי בחיי איני זוכר, אותו אני זוכר  – היטב.

שיתוף
0
דובי זכאי
דובי זכאי

פוסטים קשורים

16 באפריל 2023

עם עצב בעיניים/ דרך הזיכרון


קראו עוד
14 במרץ 2023

סיפור קצר/ מקרה תיק


קראו עוד
14 במרץ 2023

ראיתי/ בשליחות רסק העגבניות


קראו עוד

Comments are closed.

דובי זכאי

על עצמי
עיתונאי עצמאי, כותב על מסלולי טיול, מבחני רכב כבד ושטח. באתר למטייל מסלולי שטח, פינות לקפה. תערוכת קבע של ציורים ואיורים. מאייר ומצלם כותב ספרי טיולים וילדים. לכל הכתבות מתלווים תצלומים של הכותב.

            אין תוצאות כל התוצאות

            דובי זכאי © 2023